preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
PROJEKTI

Školski kurikulum

 

Godišnji plan i program

Kućni red škole

Pisane provjere
vijesti

3.c

       3.c

Učitelji: Vedrana Juroš, mag.prim.educ. s HJ; Lana Gudelj, dipl.uč. s EJ i LK; Milana Kosanović, dipl.uč. s PID

 

Cekači smo mali mi, radosni i veseli, igramo se igramo, pišemo, računamo- limači smo mali mi!smiley

Više o nama možete pronaći i ovdje: https://sites.google.com/view/os-precko-2c

 

 

 

 

NATJECANJE DABAR

Dabar (Bebras) je međunarodna inicijativa koja promiče informatiku i računalno razmišljanje među učiteljima, nastavnicima i učenicima, ali i u široj javnosti. Dabar je osmišljen kako bi se svoj djeci omogućio jednostavno sudjelovanje kroz online natjecanje, koje se sastoji od niza izazovnih zadataka koje su napisali stručnjaci iz pedesetak zemalja. Iako se rješavanje zadataka temelji na informatici, mogu se rješavati i bez informatičkog predznanja.

Organizator natjecanja za Hrvatsku je udruga "Suradnici u učenju" uz podršku Hrvatskog saveza informatičara, Visokog učilišta Algebra i CARNet-a.

13. studenoga 2020. po prvi je puta natjecanje Dabar održano i u našoj školi. Učiteljica Vedrana organizirala je natjecanje,a najhrabriji su bili učenici 3.c, 4.a i 4.c koji su se natjecali u kategoriji MiliDabar. Čestitamo na sudjelovanju svim malim hrabricama, a posebno Niki Boro koja je postigla najbolji rezultat u našem razredu. BRAVO!yes 

 

 

Igrokaz Nezadovoljna gljiva

 

NATJECANJE Matematički klokan

2020.

Cilj natjecanja je popularizirati matematiku, razvijati interes za matematiku i prirodne znanosti te logičko i kombinatoričko mišljenje.

Učenici našeg razreda sudjelovali su na ovom natjecanju.

Posebno smo ponosni na našu Mirtu Klaić koja je postigla izniman uspjeh i ušla u 10 % najboljih matematičara u Republici Hrvatskoj u svojoj kategoriji. Čestitamo!!!laugh

  :: opširnije :: 


objavio: Vedrana Juroš  datum: 22. 11. 2020. 20:22
 

preskoči na navigaciju